Geplaatst op dinsdag 28 februari 2023

Geef je op voor de Masterclass op 16 maart 2023!

Betrouwbare communicatie begint met stevig in je schoenen staan, en met weten waar goede communicatie aan moet voldoen. In de masterclass komt het Kleve-model aan de orde met de vier elementen waar goede communicatie tussen inwoner en overheid op berust. Zorgen voor jezelf in het contact is bijvoorbeeld heel belangrijk, maar ook voor de inwoner zorgen we door tot een goede analyse te komen van de situatie.

De masterclass is opgebouwd aan de hand van vragen van jou als deelnemer. We bekijken verschillende technieken die je verder kunnen helpen en we oefenen met het toepassen ervan! Na afloop sta je nog steviger in je schoenen en kun je nog beter een verbindende rol vervullen bij de overheid! Ons vignet heb je dan in elk geval ook verdiend, zodat je je steentje bij kunt dragen aan een betrouwbare overheid, gewoon vanaf jouw eigen plaats!

De masterclass wordt begeleidt door mevrouw Jacobien Kleve. De investering bedraag € 145,- excl. BTW

Zien we jou op 16 maart?
Opgeven kan op info@klevemediation.nl. Bellen kan ook: 06-13210566.

Meer nieuws

Nieuwe datum voor webinar “altijd in balans”

De webinar "altijd in balans" was gepland voor 23 februari. Deze is verplaatst naar donderdag 6 april a.s. In de webinar ga ik in gesprek met Wendy Donker (werkte voor de gemeente) en Rian Visscher (werkt voor de gemeente). Wat is hun passie? En hoe gaan zij om met de...

Lees meer