Gratis online bijeenkomst: Altijd in balans bij communicatie vanuit de overheid op 23 februari 2023

Schrijf je nu is voor onze gratis online bijeenkomst ”ALTIJD IN BALANS in communicatie bij de overheid” op donderdag 23 februari 2023.

In balans blijven tijdens je werk voor de overheid is nu meer dan ooit nodig, want tussen overheid en inwoner is behoorlijk wat spanning ontstaan in de afgelopen jaren. De zaken die nu spelen zijn groot en hebben veel invloed op de relatie die we in het dagelijks leven als overheid en inwoner met elkaar onderhouden. Er is sprake van veel wantrouwen en dat eist zijn tol in het dagelijks contact. Vanuit de organisaties is er om die reden vaak zorg over het welzijn van hun professionals. Terecht, vinden wij. Hoe kijk jij hiernaar en wat doe je om gezond te blijven c.q. medewerkers gezond te houden?

Wat volgens ons nodig is, is een bruikbare toolkit om spanningsvolle situaties goed te kunnen hanteren. En die is beschikbaar. Onze interactieve benadering, geënt op ons 4 elementen model maakt elke situatie duidelijk en hanteerbaar. Daar worden mensen direct sterker van!

Eens vrijblijvend doorpraten? Je bent van harte welkom met al je vragen! Meld je hier aan: info@klevemediation.nl