Geplaatst op maandag 11 juli 2022

Masterclass gespreksvaardigheden voor wie het verschil wil maken in communicatie bij de overheid

Het is essentieel om een betrouwbare overheid te hebben, daar is iedereen het over eens. We zijn immers in veel situaties afhankelijk van de overheid, of het nu gaat om een omgevingsvergunning of een voorziening in het sociaal domein. Onze afhankelijkheid en andere factoren zorgen ervoor dat communicatie vanuit de overheid een vak is. Een vak waarin jij kunt groeien en bijdragen aan een overheid die met mensen in gesprek gaat!


In de masterclass komt het Kleve-model aan de orde met de vier elementen waar goede communicatie tussen inwoner en overheid op berust. Zorgen voor jezelf in het contact is bijvoorbeeld heel belangrijk, maar ook voor de inwoner zorgen we door betrouwbaar te zijn en tot een goede analyse te komen van de situatie.Aan de hand van vragen van de deelnemers bekijken we vervolgens verschillende technieken die je verder kunnen helpen en oefenen we met het toepassen ervan! Na afloop sta je nog steviger in je schoenen en kun je nog beter een verbindende rol vervullen bij de overheid! Ons vignet heb je dan in elk geval ook verdiend, zodat je je steentje bij kunt dragen aan een betrouwbare overheid, gewoon vanaf jouw eigen plaats!

De masterclass wordt begeleidt door mevrouw Joma Kaal en mevrouw Jacobien Kleve. De investering bedraag € 145,- excl. BTW en opgeven kan op info@klevemediation.nl. Bellen kan ook: 06-13210566.
Klik hier om je aan te melden

Meer nieuws

Geef je op voor de Masterclass op 16 maart 2023!

Betrouwbare communicatie begint met stevig in je schoenen staan, en met weten waar goede communicatie aan moet voldoen. In de masterclass komt het Kleve-model aan de orde met de vier elementen waar goede communicatie tussen inwoner en overheid op berust. Zorgen voor...

Lees meer