Geplaatst op maandag 24 juli 2023

Vind jouw manier om altijd in balans te zijn tijdens het festival “altijd in balans” op 5 oktober!

Als we een ding geleerd hebben van onze masterclasses dan is het wel het belang om in balans te zijn als mens. Wanneer je in balans bent, ben je blij, ben je de beste versie van jezelf en geef je je eigen ontwikkeling bewust vorm. En je hebt veerkracht; kunt tegen een stootje. Inmiddels zijn er veel onderzoeken die aantonen: Mensen die in balans zijn, zijn minder ziek en voelen zich beter! Maar..

Hoe kom je nu in balans en hoe breng je jezelf weer in balans als je er even uit bent geraakt?  Dat was de vraag die we onszelf stelden. Wij hebben wat antwoorden gevonden en nemen jou daar graag in mee tijdens ons inspirerende

Festival Altijd in Balans op 5 oktober a.s.

Wat kun je verwachten?

Chris Bos (mediation & organisatieadviseur) laat zien hoe je jouw positieve verhaal zelf groter en invloedrijker kunt maken.

Alida Elzinga (vrije kracht coaching) brengt je naar jouw verlangen zodat jij dat vorm kunt geven in jouw dagelijks werk.

Jacobien Kleve (Kleve mediation) brengt jouw vragen naar boven en reikt je de tools aan om sterker in gesprek te staan.

Geef je je snel op? Het aantal plaatsen in beperkt. Mail snel naar info@klevemediation of bel Jacobien: 06-13210566

En natuurlijk is er gezelligheid, lekker eten en drinken en alle ruimte voor persoonlijke ontmoeting. Fijn als we elkaar in Echten zien! Geef je je op? mail naar info@klevemediation en we zien elkaar in oktober! Je investering bedraagt € 300,- excl. Btw.

Meer nieuws