Arbeidsmediation

Wat we doen

Conflicten doen zich overal voor, dus ook op het werk. Of het nu gaat om conflicten binnen een team, of tussen leidinggevende en werknemer. Mediation is de manier om een conflict terug te brengen tot een kwestie waarin de juiste keuzes gemaakt kunnen worden door de betrokkenen. Met de afspraken die daarbij horen.

Wat te doen?

U kunt zelf mediation initiëren, maar ook de bedrijfsarts, die wordt ingeschakeld bij verzuim, kan mediation adviseren. Kleve mediation staat voor vakkundige mediation, waarmee u verder kunt. Of u nu de samenwerking wilt voortzetten of juist afscheid van elkaar wilt nemen. Wat is uw vraag?                     

Voortvarende aanpak

De doorlooptijd van een conflictoplossing is bij Kleve Mediation kort. Dat komt door een voortvarende en gestructureerde aanpak. Alhoewel elk probleem anders is blijkt de gemiddelde tijd tussen eerste verkenning en oplossing 6-8 weken te zitten. De kosten van Kleve Mediation zijn beperkt tot de werkelijk besteedde uren. Meestal is dit 10-12 uur voor het hele traject.  Ontdek de Kleve Aanpak

Logisch te werk gaan

Kleve mediation werkt met processen die hun waarde in de praktijk ruim bewezen hebben. Geen therapeutische sessies, maar een logische reeks stappen die ervoor zorgen dat u vanuit uw belang een duurzame oplossing bouwt, samen met de ander. Wij helpen u om te denken vanuit de gewenste situatie, of dit nu gaat om het opnieuw vestigen van een bestaande verbinding of wanneer het gaat om het bereiken van juist onverbondenheid.

 

“Wat Jacobien deed was in mijn ogen precies wat nodig was.”

– Bea van den Brink
beleidsmedewerker gemeente Oldebroek

Wat levert het voor u op?

  • U kunt weer verder, of u nu binnen het dienstverband blijft of hebt gekozen voor afscheid nemen.
  • Verbeterde relaties
  • Meer werkplezier, minder frustratie.

Met mediation breng je een conflict terug naar de juiste proporties. Zodat je opnieuw kunt kiezen en afspraken kunt maken.

– Jacobien Kleve