Geplaatst op dinsdag 28 februari 2023

Samenwerking met Instituut Koetsenruijter Conflictmanagement & Bemiddeling

Het is altijd leuk om gelijkgezinden tegen te komen en nog leuker als je samen kunt werken aan een gezamenlijk doel: een goed communicerende overheid die niet alleen voor haar inwoners maar ook voor het welzijn van haar personeel zorgt!

Caroline Koetsenruijter heeft haar sporen al ruim verdiend als het op veiligheid voor medewerkers aankomt! We zijn dan ook heel blij met onze samenwerking. Hieronder stelt zij zich voor:

Caroline Koetsenruijter (1979) heeft als missie een veilige werkplek voor alle negen miljoen professionals in Nederland. Zij is onderzoeker, trainer en auteur op het gebied van agressiepreventie en -beheersing. Caroline vindt het belangrijk dat elke professional zijn/haar werk kan doen zonder last van agressie en intimidatie. Haar aanpak is doortastend en praktisch. Twee zaken staan voorop: we accepteren agressie nooit en we houden agressie nooit stil. De werkgever is aan zet om voor iedereen een veilige werkplek dichterbij te halen.

Hoe?
Daarover deelt Caroline de laatste wetenschappelijke en vooral praktische inzichten in haar lezingen en trainingen. Caroline schreef de bestsellers ‘Jij moet je bek houden!’ (2020) en ‘Het Agressieparadijs’ (2021). In 2023 komt haar nieuwe boek ‘Giftig gedoe op de werkplek’ uit. Caroline maakt zich hard voor de bescherming van Veilige Publieke Taak functies zoals zorgprofessionals en ambtenaren. Ze heeft een achtergrond als onderzoeker, jurist en bemiddelaar in de relatie burger-overheid.

Meer nieuws

Geef je op voor de Masterclass op 16 maart 2023!

Betrouwbare communicatie begint met stevig in je schoenen staan, en met weten waar goede communicatie aan moet voldoen. In de masterclass komt het Kleve-model aan de orde met de vier elementen waar goede communicatie tussen inwoner en overheid op berust. Zorgen voor...

Lees meer

Nieuwe datum voor webinar “altijd in balans”

De webinar "altijd in balans" was gepland voor 23 februari. Deze is verplaatst naar donderdag 6 april a.s. In de webinar ga ik in gesprek met Wendy Donker (werkte voor de gemeente) en Rian Visscher (werkt voor de gemeente). Wat is hun passie? En hoe gaan zij om met de...

Lees meer