Geplaatst op dinsdag 28 februari 2023

Samenwerking met Instituut Koetsenruijter

Het is altijd leuk om gelijkgezinden tegen te komen en nog leuker als je samen kunt werken aan een gezamenlijk doel: een goed communicerende overheid die niet alleen voor haar inwoners maar ook voor het welzijn van haar personeel zorgt! Vanaf nu werken we samen met het instituut dat Caroline Koetsenruijter vertegenwoordigt: Koetsenruijter Conflictmanagement & Bemiddeling.

Caroline Koetsenruijter heeft haar sporen al ruim verdiend als het op veiligheid voor medewerkers aankomt! We zijn dan ook heel blij met onze samenwerking. Hieronder stelt zij zich voor:

Caroline Koetsenruijter (1979) heeft als missie een veilige werkplek voor alle negen miljoen professionals in Nederland. Zij is onderzoeker, trainer en auteur op het gebied van agressiepreventie en -beheersing. Caroline vindt het belangrijk dat elke professional zijn/haar werk kan doen zonder last van agressie en intimidatie. Haar aanpak is doortastend en praktisch. Twee zaken staan voorop: we accepteren agressie nooit en we houden agressie nooit stil. De werkgever is aan zet om voor iedereen een veilige werkplek dichterbij te halen.

Hoe?
Daarover deelt Caroline de laatste wetenschappelijke en vooral praktische inzichten in haar lezingen en trainingen. Caroline schreef de bestsellers ‘Jij moet je bek houden!’ (2020) en ‘Het Agressieparadijs’ (2021). In 2023 komt haar nieuwe boek ‘Giftig gedoe op de werkplek’ uit. Caroline maakt zich hard voor de bescherming van Veilige Publieke Taak functies zoals zorgprofessionals en ambtenaren. Ze heeft een achtergrond als onderzoeker, jurist en bemiddelaar in de relatie burger-overheid.

Meer nieuws