Geplaatst op woensdag 15 maart 2023

Webinar “altijd in balans” op 6 april

Meld je nu aan voor het webinar op 6 april om 15.30. In het webinar op 6 april ga ik in gesprek met Wendy Donker en Rian Visschier.

Wendy werkte lang voor een gemeente in verschillende rollen, maar het laatst als accountmanager voor evenementen. Rian werkt als Wmo consulent voor een gemeente en heeft ook veel werkervaring buiten de gemeente. Ik ga met beide op zoek naar hun passie voor het werk.

En naar een antwoord op de vraag hoe zij omgaan met de druk die het dagelijks werk inhoudt. Wat helpt hen om met plezier hun werk te doen? En hoe kan ik hen daarmee helpen?

Tijdens de webinar kun je meedoen en ook jouw vragen stellen zodat jij een extra stap kunt zetten naar werken met (nog) meer plezier!

Zien we elkaar daar?
Meld je aan via info@klevemediation.nl

Meer nieuws

Geef je op voor de Masterclass op 16 maart 2023!

Betrouwbare communicatie begint met stevig in je schoenen staan, en met weten waar goede communicatie aan moet voldoen. In de masterclass komt het Kleve-model aan de orde met de vier elementen waar goede communicatie tussen inwoner en overheid op berust. Zorgen voor...

Lees meer

Nieuwe datum voor webinar “altijd in balans”

De webinar "altijd in balans" was gepland voor 23 februari. Deze is verplaatst naar donderdag 6 april a.s. In de webinar ga ik in gesprek met Wendy Donker (werkte voor de gemeente) en Rian Visscher (werkt voor de gemeente). Wat is hun passie? En hoe gaan zij om met de...

Lees meer