Training, coaching & intervisie

Wat we doen

Wij geloven in de eigen kracht van mensen en we willen die juist graag ondersteunen. Daarom hebben wij ook een opleidingspoot die voortdurend in ontwikkeling is. Start van elke training is altijd een gesprek met jou waarin we samen kijken naar wat jij nodig hebt om verder te komen. Want soms is dat een training op maat die je met het hele team volgt en waar jullie samen sterker uit komen!

Ook een coachingsessie kan al voldoende zijn. Hierin word jij zelf toegerust om zelf een lastige situatie aan te kunnen gaan. En soms schuiven we alleen aan als procesbegeleider en kun jij het inhoudelijke werk doen terwijl wij voor een goed proces zorgen. Dat komt de inhoud ten goede!

Nog een voorbeeld van ons maatwerk: In onze drie uur durende Masterclasses gaan we in op jouw vragen en helpen we je vooruit zodat jij steviger in je schoenen staat in het contact met anderen. Zo draag jij optimaal bij aan een overheid die met mensen in gesprek gaat. En verdien je ook ons vignet! Houd onze kalender in de gaten voor de volgende Masterclass.

Kleve mediation: We ondersteunen je zo klein mogelijk en zo groot als nodig . In elk geval is het altijd maatwerkwaar jij mee vooruit kunt.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Intervisie

Intervisie is een inspirerende en krachtige vorm van deskundigheidsbevordering voor veel professionals die in een één op één setting met mensen werken. Steeds vaker wordt intervisie daarom verplicht gesteld als onderhoudseis.  Het is een methode om sterker te worden als professional en als mens. Dat versterkt het team en geeft een positieve boost aan de hele organisatie.

Bij Kleve mediation weten we uit ervaring hoe werkzaam intervisie is omdat alle positieve energie hierbij geactiveerd wordt. Dat betekent vernieuwing en een boost voor je veerkracht. Dat is de kracht van intervisie.

Om deze methode zelf met succes te kunnen hanteren in uw organisatie reiken we u de voorwaarden en de werkwijze aan. Het korte traject vindt plaats in meerdere sessies die elk 2,5 uur duren. In overleg stellen we uw traject samen, waarin u uiteraard ook zelf kunt oefenen met intervisie. Bel voor meer informatie.

Wat levert het voor u op?

  • U kunt weer verder, of u nu binnen het dienstverband blijft of hebt gekozen voor afscheid nemen.
  • Verbeterde relaties
  • Meer werkplezier, minder frustratie.
  • Steeds de beste oplossingen voor actuele vragen en problemen
  • Tevreden inwoners
  • Een sterk en professioneel team
  • Minder ziekteverzuim

Met mediation breng je een conflict terug naar de juiste proporties. Zodat je opnieuw kunt kiezen en afspraken kunt maken.

– Jacobien Kleve